Nöjda klienter, några omdömen om Sten Koritz som mentor

”I  mitt samarbete med Sten har jag snabbt insett nyttan av att få diskutera olika frågeställningar med någon som står utanför mitt företag. Främst för att få en annan persons perspektiv i olika frågor, utmanas tankemässigt och vägledas i allt från affärsrelaterade beslut till relationsfrågor. Jag känner själv att jag idag fattar bättre beslut och strukturerar mina tankar annorlunda jämfört med tidigare. Att ha tillgång till en så erfaren, sympatisk och samtidigt tuff mentor har givit mig ett lyft i min personliga utveckling, både privat och professionellt.”
Tyrone Andersson                   
Unilever Sverige AB
Försäljningsdirektör

 

”I 1, 5 år har jag haft Sten Koritz som min mentor och coach. Sten besitter en fin förmåga att känna och bedöma kombinationen mellan det coachande och att vara mentor.. Sten har deltagit i gruppsammanhang och är naturlig och lättsam och i allvarligare situationer finkänslig utan att  tappa fokus eller mål med mötet. Samtalen med Sten fokuserar på nuet men bibehåller drivkraft, mål och resultat. Personlighet och humor kryddar våra samtal hur tungt det än kan vara och det är alltid med några fler svar, rak rygg och lättare steg jag lämnar våra möten.
Alla borde ha en Sten!”
Visit Roslagen AB
Stina Sidwall
VD

 

“Jag har haft glädjen att arbeta nära Sten under många år. På senare tid har jag också använt Sten som min mentor. Som kollega har jag alltid upplevt honom som klok, inspirerande, rak och tydlig samt fylld med kreativ energi och drive. Med Sten som mentor har jag uppnått en mycket tydligare vision av både mitt personliga liv och mina professionella mål. Utöver detta har dessutom våra mentormöten varit fylld med värme och humor, vilket har gjort att jag sett fram emot varje tillfälle med stor förväntan.”
Bertil Krumnack,
Perpetuum Media Ltd
Founder & CEO

 

 “Jag har jobbat tillsammans med Sten under flera år. Sten är verkligen en sann ledare som kombinerar sin passion och sin hårda arbetsinsats med stark känsla för teamet. Han ger utrymme för andra att växa genom att ge rejält stöd både på det professionella och det personliga planet. Kombinationen lång livs – och arbetserfarenhet parat med hans sympatiska personlighet har gjort mitt samarbete med Sten till en verkligt glädjefylld tid för mig personligen.”
Johan Christenson
Social Factory AB
Styrelseordförande