Om Sten Koritz

Mitt mentorskap bygger på min långa erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling

Som ansvarig för affärs- och produktutveckling, marknadsföring och försäljning har jag ägnat mitt liv åt ledarskap i Sverige, Spanien, UK och flera länder i Latinamerika.

Etableringar av internetbaserat koncept i Latinamerika

Ansvarig för all affärsutveckling med etablering av dotterbolag hos Power Challenge AB i Latinamerika.
Under de 5 år som jag var stationerad i Buenos Aires startade jag verksamheter i Brasilien, Argentina, Mexico, Uruguay, Ecuador och Chile.

Egen företagare

Som egen företagare inom företagsprofilering och postorder drev jag verksamheter tillsammans med bl.a. American Express, Shell, BP, Statoil, Ving.

Med Boys Toys skapade jag en helt ny nisch inom postorderbranschen i samarbete med SAS och blev snabbt marknadsledande med nya, innovativa och spännande produkter. Med Boys Toys tog jag steget ut på internet som en av Sveriges allra första internetbutiker – bara Interflora hann före!

Utveckling av charterturismen

Jag har haft glädjen att vara med i uppbyggandet av charterturismen. Som produktionschef med ansvar för Vingresors verksamhet i Spanien, försäljningschef för svenska Vingresor, General Manager för Vings hotellkedja Sunwing på Gran Canaria och VD för Vingresors verksamhet i England med säte i London,